Preview Mode Links will not work in preview mode

Kattsnackspodden

Apr 29, 2019

Att det finns en lag för VAB, alltså vård av sjukt barn känns ju självklart, i alla fall för oss här i Sverige. Att inte kunna ha möjligheten att vara hemma och ta hand om sitt sjuka barn hade ju varit fullkomligt absurt.

Tänk er om man hade behövt lämna sitt sjuka barn, som man älskar mest av allt i...


Apr 21, 2019

Miss mach eller dream team??

Även om det oftast inte är några problem att sammanföra katt med barn så kan det ändå bli en liten process och ur vårt perspektiv är det så klart lika viktigt att katten trivs lika bra i sin nya familjekonstellation som alla andra i familjen. 

I veckans avsnitt tar vi oss en titt...


Apr 15, 2019

Del 2 av 2 av Kattsnackspoddens rymmaravsnitt. Den här veckan möter vi Ann vars katt sprang bort och får höra hennes historia om hur hon lyckades återförenas med sin kisse. Vi träffar också Marianne Runnås som med hjälp av sin hund spårar bortsprungna katter.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!


Apr 8, 2019

För oss kattföräldrar är det en enorm stress om ens katt försvinner. Oron växer och man vet inte hur man ska gå tillväga för att hitta sin fyrbenta familjemedlem igen.

I det här dubbelavsnittet kommer vi prata om katter på rymmen. Varför försvinner våra katter? Löper vissa kissar större risk att...


Apr 1, 2019

I tidigare avsnitt har vi pratat om överviktiga katter och att det för huskatter är allt vanligare med lite extra hull. Men hur ser det då ut med underviktiga katter? Vad är egentligen för smalt för en katt? vad kan ligga bakom det och hur får man dom att fläska på sig?

I veckans avsnitt snackar vi...