Preview Mode Links will not work in preview mode

Kattsnackspodden

Oct 28, 2019

I sann halloweenanda pratar Aylen, Sam och Kris-Kicki om varför katten har porträtteras som en ond skepnad och som en satans medhjälpare. Vad grundar sig det här i och har det alltid varit så?

I månadens avsnitt bjuder vi på en historialektion om katter, lite kuriosa om kända seriefigurer och lustiga historier...


Sep 16, 2019

Kattsnackspodden är igång igen!

I dagens avsnitt snackar Aylen, Sam & Kris-Kicki om sommaren och vad våra katter egentligen pysslat med. Kicki pratar om sina framtidsplaner, vi tar upp lite kattnyheter och sist men inte minst presenteras poddens nya upplägg!

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!


May 20, 2019

Sam, Aylen och Kris-Kicki är tillbaka på Java whiskers och spelar in vår säsongsavslutning för säsong 3. Vi tar upp lyssnarfrågor som inkommit under säsongen, som tex hur sammaför man hund & katt, salmonella & och hur man hanterar resfeber.

Utöver diverse frågor och kattnyheter får vi ockse erfara att Sam...


May 13, 2019

På grund av att Sam hade en ordentlig mancold blev förra veckans avsnitt inställt. Men nu är vi tillbaka och I veckans avsnitt besöker vi Java Whiskers, det bästa fikastället en crazy cat person kan tänka sig. Vi intervjuar delägare Jon Bäckman om deras verksamhet, hur iden uppstod och självklart om...


Apr 29, 2019

Att det finns en lag för VAB, alltså vård av sjukt barn känns ju självklart, i alla fall för oss här i Sverige. Att inte kunna ha möjligheten att vara hemma och ta hand om sitt sjuka barn hade ju varit fullkomligt absurt.

Tänk er om man hade behövt lämna sitt sjuka barn, som man älskar mest av allt i...