Preview Mode Links will not work in preview mode

Kattsnackspodden

Oct 29, 2018

Att underhålla och stimulera sina katter är såklart viktigt. men hur mycket stimulans behöver dom egentligen för att vara vid god hälsa och må bra i sin tillvaro? 

I veckans avsnitt pratar vi med Kris-Kicki om katter och lek och vilka andra fördelar lek kan ha utöver att hålla katten i trim.

Glöm inte...


Oct 22, 2018

Det sägs att majoriteten av våra huskatter är överviktiga men vad innebär egentligen övervikt hos en katt? Hur mår katten av att vara överviktig, hur förhindrar vi det och vad kan vi göra om katten älskar mat men hatar att motionera?

Vår veterinär Leilani Nordin ger oss svaren i veckans avsnitt som alltså...


Oct 14, 2018

För vissa kan katten uppfattas som en oberoende och inte samarbetsvillig varelse, och det kan tyckas vara något unikt när katt och ägare har en stark och genuin relation till varandra.

Dagens avsnitt går lite i kärlekens tecken. Vi ska nämligen snacka om hur mycket vi älskar våra katter, hur de emotionella...


Oct 8, 2018

Katten börjar åldras vid 7 år och runt 10 kan den räknas som senior. Deras energi minskar och de sover mer och just därför kan det vara svårt att märka av vissa symptom och beteenden som kan uppkomma när katten blir äldre

I veckans avsnitt snackar vi om seniorkatter och vi ger dig tips på vad katten...