Preview Mode Links will not work in preview mode

Kattsnackspodden

Nov 25, 2018

I ett tidigare avsnitt pratade vi med Katthemmet i Vaxholm, I veckans avsnitt pratar vi med några andra hjältar, en organisation som krigar för djurens rättigheter både ute på gatan och uppe i politikens finrum.

Vi träffar Camilla Björkbom, förbundsordförande på Djurens rätt, och får en inblick i deras...


Nov 20, 2018

Ibland kan tillvaron kännas lite ensam och drömmen om ett husdjur kan locka, men hur blir det då med framtida resor, diverse övernattningar och alla timmar då man faktiskt inte är hemma?

Tiden räcker inte alltid till men då kan det vara möjligt att dela på vårdnaden. Idag pratar vi om våra erfarenheter kring...


Nov 12, 2018

I veckans avsnitt intervjuar vi grundaren av Kattpost, Johanna Pettersson. Vi pratar om hur idén uppstod och hur valet av produkter går till. Vi pratar också om välgörenhet och självklart om kattens status i samhället.

Aylen blir lite starstruck och Fimpen lever som vanligt loppan i bakgrunden.

Som bonus har vi...


Nov 5, 2018

Efter att ha pratat om bl.a sommarkatter tidigare i säsongen har vi nu beslutat oss för att besöka ett katthem för att se hur verkligheten egentligen ser ut.

Med Carina Franzén på Vaxholms katthem pratar vi om hur ett omhändertaganden kan gå till, Hur en dag för en katt på ett katthem ser ut och hur...